ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се е обадил на мениджъра на Хосе Кордоба и го е привикал спешно в България, научи БЛИЦ. 

Агентът веднага се е отзовал и вече е в София за разговори с управата на "сините". Той е кацнал на българска територия по обяд. В 16:00 часа е стартирала срещата между тях. На нея присъстват и още трима души - двама българи и още един чужденец. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

По-рано БЛИЦ информира за спешните действия на Сираков и компания след провалената сделка с "Юнайтед Груп". При очертаващия се фалит на Левски временното спасение е да бъдат продадени някои от футболистите. Интересът към Хосе Кордоба е най-сериозен. Медията ни вече информира, че са отхвърлени оферти за панамския национал от Сочи и Брьондби. Трансферният пазар в Дания затвори, но в Русия е отворен до 22 февруари.

Очаква се "сините" и колегите им от Сочи да преговарят за Кордоба, което може да се случи още тази вечер.   Руснаците предлагаха 1,7 милиона евро, но вече са завишили офертата. 

На "Герена" искат да изслушат от мениджъра на панамския национал и какви са другите предложения към клиента му. Не е изключен вариант и за продажбата му в Турция. Пазарът в южната ни съседка е отворен до 18 февруари. Вариант е и САЩ, където трансферният прозорец затваря чак на 24 април.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК