Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров коментира играта на отбора и незадоволителните резултати в последно време.

"Разговарях няколко пъти с Николай Костов. До края на месеца ще си изпълни задължението да ми представи доклад за спада в играта. Аз имам обяснение за себе си, но не бих изпреварил събитието. Нека ми даде това нещо и след това ще разберете", коментира Боримиров на пресконференцията на "синята" управа на "Герена".

„Като футболист винаги съм си поставял високи цели и съм гонил такива. Като изпълнителен директор в разговор с Николай Костов имахме идеята да преследваме високи цели. Лошото е, че нашият отбор е един от най-младите. Нямаме лидер в отбора, който да го поведе в трудните моменти", каза още бившият халф. 

"Не сме се отказали, ще преследваме целите и накрая на сезона ще видим къде ще сме. Относно селекцията само ще кажа, че сме зависими от изходящи трансфери. Имаме бюджет, в който трябва да влезем. Не можем да си позволим да харчим повече, отколкото може", допълни изпълнителният директор на Левски.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024