Спортният директор на Левски Даниел Боримиров за пореден път заяви, че Николай Митов остава старши треньор на отбора. Шефът застана пред медиите след драматичната победа над Верея в баража за Лига Европа. Той изрази недоволство от БФС относно начина на прилагане на правилниците, но призна, че клубът е безсилен, тъй като футболната централа "държи ножа".

"Ние ясно изразихме позицията си относно баража. Явно обаче БФС чете собствените си правилници по свой си начин, но ние нищо не можем да направим, в тях е ножът. Нямам обаче думи да опиша как е възможно отбор, който е четвърти в крайното класиране, да заеме позицията на втория", коментира Боримиров.

“Само аз знам какво ми е в момента. Ядосвам се само за едно - че получихме гол в последната минута. Ние сме царе да получаваме или в първата, или в последната минута. Това говори за загуба на концентрация. Като цяло мисля, че днес играхме добре. Имаше много напрежение преди тази среща, но отборът се представи на добро ниво. Смятам обаче, че и главният съдия можеше в някои моменти да покаже, че наистина е там, на място. Днес имаше директен удар в лицето на Николай Кръстев, но никой нищо не каза, не отсъди", ядосва се спортният директор на Левски.

"Феновете трябва да имат реална представа за това с какво качество като футболисти разполагаме в момента. Нека първо направим селекция това лято, да дойдат футболистите, които искаме, и тогава ще правим крайни оценки и ще говорим. Не виждам защо трябва да коментираме поста на Митов. Не е имало момент, в който въпросът за смяната му да е стоял на дневен ред. Аз също чух призивите на феновете, но вярвам в неговите качества. Да не кажа голяма дума, но не съм видял друг отбор в “А” група, който да използва толкова много юноши в така важен мач", допълни Даниел Боримиров.