Спортният директор на Левски Даниел Боримиров призна, че утре ще проведе сериозен разговор с играчите на тима. "Синият" бос беше крайно разочарован от представянето на тима при загубата с 0:1 като гост на Берое и непосредствено след двубоя отсече "това не може да продължава така". Следващият мач на 26-кратните шампиони на България е срещу Ботев (Пловдив) в неделя. Двата тима се изправят един срещу друг на "Vivacom Арена Георги Аспарухов" от 17:30 часа в среща от 25-ия кръг на Първа лига.

“Утре ще проведа разговор с футболистите, тъй като днес бяха в почивка. Очаквам да победим Ботев (Пловдив). Надявам се левскарският дух да се върне именно с победа тази неделя”, заяви Боримиров, след което отказа да коментира каквато и да е информация относно бъдещето на собственика Спас Русев.

Боримиров бе на едно от помощните игрища на “Герена”, откъдето изгледа сблъсъка между Левски и ЦСКА при родените през 2001, след който “сините” таланти си осигуриха участие във финала за Купата на БФС. Малко преди последния съдийски сигнал се стигна и до саморазправа между младите играчи.

“Интересен двубой, важното е, че победихме и се класирахме за финала. Ръководството на ЦСКА да обърне внимание на своите футболисти. Мисля, че поведението на нашите бе напълно нормално и коректно”, каза бившият капитан на Левски.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига