Героят за Левски в баража с Етър Валери Божинов беше доста емоционален след победата с 1:0, която класира "сините" в Лига Европа. "Поздравявам съотборниците си и всички фенове на Левски. Левски за поредна година се измъчи. Не заслужава това място, да играе бараж. Но това е футболът, това е животът", коментира Божинов. 

"Затова сме тук - да върнем Левски, където му е мястото. Надявам се всичко да бъде така, както трябва. Левски заслужава да бъде шампион. С тази публика, с тези футболисти, които имаме... В момента съм под емоция, но мисля, че Левски заслужено ще играе в Лига Европа", каза звездата.

"Феновете ни подкрепиха. Моите съотборници са невероятни. Без тяхната агресия и желание нямаше как да се получат нещата. Днес комбинацията се получи. Живко има хубав и мек глезен, сложи ми я точно на главата", обясни ситуацията при гола Валери Божинов. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Най-важното е, че този гол донесе успех на Левски и участие на отбора в Лига Европа. Надявам се, че ще влезем в групите. Няма да е лесно, но се надявам с помощта на новия треньор и нови футболисти да радваме феновете. Искам да пожелая успех на Хубчев с Левски. Надявам се с идването му Левски да прогресира и феновете да се радват на успехите. Дойдох с надеждата да помогна на Левски и да играя във всички мачове", добави опитният нападател. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019