Главният мениджър на Левски Асен Букарев за пореден път декларира доверието на ръководството на клуба към треньора Делио Роси. Шефът на "Герена" говори и за предстоящата селекция, казвайки, че "сините" не гледат само чужденци, а има и български футболисти, които са в полезрението им. Букарев съобщи, че Роси му е казал на кои играчи повече няма да разчита. 

"Заемаме трето място. Направихме грешки, които не бяха очаквани, като например срещата с Витоша (Бистрица). При победа класирането можеше да бъде различно, но на този етап смятам, че то е реално. Може да има голяма въртележка през пролетта. Имаме много мачове, както за Купата на България, така и за първенството. Звучи утопично, но докато имаме шансове за първото място, ще се борим за него", коментира Букарев пред Канал 3. 

"Искам да спрем с тези чести треньорски смени. Искаме да дадем на един човек време да работи с човешки материал, нещо което не е никак лесно. За да може да извая един добър отбор. Подкрепяме изцяло Делио Роси и продължаваме напред с него. Няма да лъжа, че съм доволен от всичко видяно през тази есен. Роси ми е казал на кои играчи не иска да разчита, но ще запазя имената им, за да няма спекулации", каза шефът в Левски.

"Не са много, но следим играчи на всички постове. Трансфери на всяка цена няма да правим. Не гледаме само чужденци", добави Букарев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018