Новият нападател на Левски Серджиу Буш сподели, че ще бъде щастлив, ако отбележи гол във вратата на бившия си отбор ЦСКА. Румънският нападател участва заедно с Николай Митов и Антонио Вутов в пресконференцията, която "сините" дадоха в Правец след тегленето на жребия за Лига Европа. 

Попитан кои са новите думи, които е научил на български език, откакто се завърна у нас, Буш отговори: "Само Левски!". 

"Фенове на ЦСКА ми писаха съобщения в социалните мрежи. Това означава, че съм бил важен за тях. Разбирам ги, но аз съм професионалист и това е моята работа. Естествено, че ще бъда щастлив, ако вкарам на ЦСКА, защото вече играя за Левски. Този отбор вярва в мен, това е важно за мен. Само Левски", каза Буш. 

Той коментира и жребия на "сините" в Лига Европа. Тимът на Николай Митов се падна срещу черногорския Сутиеска в първия квалификационен кръг, а мачовете с тима от Никшич ще бъдат официалния дебют на румънеца със синята фланелка. 

"Играем с отбор от Черна гора и естествено искаме да победим. Трябва да ги бием първо тях, за да видим какво ще се случи с Хайдук. Имам хубаво мнение за България, защото предния път бях силен тук. Чувствам се уверен, следя българския футбол. Искам да спечеля много неща в България", добави Буш и коментира конкуренцията с Жуниор Мапуку - "Не мисля, че конкуренцията ще ми е проблем, напротив. Той е страхотен футболист, ако играем и двамата, ще е чудесно. Но който е в по-добрата форма, той ще бъде титуляр."