Новото попълнение на Левски Асен Чандъров говори пред клубната телевизия на "сините". Той вече тренира с отбора в Дубай, след като в началото на седмицата беше привлечен от Септември (София). Халфът разказа, че трансферът му е станал за два дни и директно е приел предложението на столичния гранд. Чандъров игра и преди в Левски. Той имаше престой под наем на "Герена" през сезон 2019/2020. 

"Чувствам се перфектно. Мисля, че бързо ме приеха в отбора, все пак познавам повечето момчета от преди. Нямам проблеми. Предишният ми престой беше неуспешен, но се надявам този път да имам повече успехи", каза 24-годишният Чандъров. 

"Изобщо не се замислих. Трансферът ми стана за два дни, така че директно "да". Треньорът е един от най-добрите, отборът е много качествен. Това е Левски. Познаваме се с Нани (б.р. - Илиян Стефанов), познавам се с Ники Михайлов, Попето, с много от момчетата", добави халфът. 

"Условията са перфектни в Дубай, времето е перфектно. Теренът е супер. В Дубай е по-добре от другите места", каза още Чандъров.

Левски показа големия лукс, в който се шири ВИДЕО

"Винаги се целя в най-високото, така че бих искал да имам всеки успех, който е възможен. Естествено, че са възможни. Надявам се да зарадваме привържениците с хубави мачове, победи и да пълним стадиона всеки мач“, добави новото попълнение на Левски.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023