Треньорът на Левски Петър Хубчев коментира нулевото равенство с ЦСКА в дербито на "Васил Левски". Чест прави на героя от САЩ`94 за признанието, че "червените" надиграха тима му.

"Нулевото равенство не влизаше в плановете ни. Играта ме интересуваше, не съм съвсем доволен. Първото полувреме играхме на прилично ниво, второто не съм доволен. Битката и борбата през второто бяха по-добре. Но истината е, че отстъпихме игрово на ЦСКА и няма да е лошо, ако го признаем", каза Хубчев. 

"Получиха се непредвидени смени и от там се промени концепцията ни. Няма как да не повлияят тези смени, но влизат други хора, които трябва да се представят добре", подчерта героят от САЩ`94.

Oтносно мнението на Станислав Костов, че Левски е надиграл ЦСКА, Хубчев каза: "Никой от футболистите на Левски не може да се съобразява с мнението на треньорите, но е хубаво, че е казал това." 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Играл съм доста мачове, на много места, няма такова нещо, такава атмосфера. Левски - ЦСКА е дербито, кой каквото и да говори. Шапки долу на хората, които дойдоха на стадиона", каза Хубчев.

"Ако тръгнем да се оправдаваме с контузиите и смените, това са клиширани и смешни неща", продължи треньорът на Левски.

"Райнов е със счупен нос, но го познавам от години и предполагам, че ще е готов още за следващия мач. Симеон Славчев поиска да излезе, защото вече не можеше да ходи. Има фрактура на пръста", добави Хубчев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020