ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Защитникът Жереми Петрис продължава да извива ръцете на ръководството на Левски за по-висока заплата. Както е известно, договорът на родения във Франция бранител изтича в края на сезона, а Наско Сираков вече обяви, че "сините" на всяка цена търсят да привлекат играчи на неговия пост и на този на Андриан Краев. Националът ни също за момента не преподписва с Левски.

На "Герена" са разочаровани от Петрис, който ги вбесявал с алчността си. БЛИЦ първи информира в края на миналия месец, че той настоявал да прибира по цели 34 000 лева на месец. В последните дни Петрис дори завишил претенциите си и се опитвал да си изкара още хилядарки отгоре, с което на практика принуждава Левски да го продаде тази зима, тъй като в края на сезона той ще стане свободен агент.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

През лятото на 2022 година Петрис стартира с временен договор и 2500 евро месечно. Покрай мачовете с Айнтрахт защитникът обаче реши, че няма смисъл да стои повече на "Герена" и опитва да си намери отбор, в който да получава доста по-висока заплата. Петрис вече отхвърли няколко предложения от ръководството на Левски и по всичко личи, че няма да се навие да подпише нов договор.

Французинът сега е на почивка в Тайланд. Това стана ясно от последните му публикации в социалните мрежи. Петрис първо се показа от Дубай, след което отиде да отмаря в остров Ко Самуи в Тайланд.

Припомняме, че един от набелязаните от "сините" за негов заместник е бразилец - Матеус Алешандре.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!