ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, който на пресконференцията си на "Герена" съобщи, че Николай Костов остава треньор на тима, говори за ситуацията при „сините“ в спортно-технически план. 

Той съобщи, че се търсят играчи за постовете на Андриан Краев и Жереми Петрис. Както е известно, договорите на двамата изтичат в края на сезона, а до момента те не ги подновяват.

"На живот и смърт е участието на Левски в Европа всяка година. Поне в съзнателния ми живот това е задължителна цел. В този случай още повече. Ще направим всичко възможно през пролетта да изглеждаме по такъв начин, че да заслужим участието си в Европа", коментира Сираков.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Миналото лято Манчестър Сити стана европейски шампиони и Гюндоган си тръгна без пари. Това е футболист за 150 милиона евро. Не е нищо ново под футболното слънце. Случва се във всеки един отбор. Анди Краев и Петрис имат договори за още шест месеца. Не се знае какво ще се случи. Те трябва да си заслужат мястото в Левски. Ако треньорът прецени, може да ги използва. Търсим играчи за техните постове, както и за други позиции. Някъде вече сме намерили, продължаваме да търсим", обясни босът на Левски. 

"Такава цел не съм поставял (б.р. - шампионска титла). Борето (б.р. - Даниел Боримиров) я постави. За мен беше очакван спадът в резултатите, не в играта. В 90% от мачовете, които не спечелихме, трябваше да победим с оглед показаното на терена. Безобразно ни бяха отрязани главите в определени мачове. Получиха се немалък брой непредвидени контузии на водещите ни играчи. Ние нямаме тази възможност като Лудогорец и ЦСКА да разполагаме с 25 почти равностойни футболисти. Играем с много по-малко хора. Всяка контузия или наказание на основен футболист се отразява на представянето на отбора", добави Сираков. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!