Бившият вратар на Левски Иван Чворович явно не може да забрави враждата си с титулярния страж на "сините" Боян Йоргачевич. В началото на годината първият разтрогна договора си със столичани и премина в Ботев (Пловдив). Иван обяви, че е решил да си тръгне заради конфликт със сънародника си. Чворович разкри, че не е имал проблеми с никого друг на "Герена", а разпрата му с Йоргачевич датира още преди двамата да се съберат в една съблекалня. Затова и е преценил да си тръгне.

В интервю за предаването "Спорно за спорта" по телевизия BiT Чворович отиде по-далеч и нарече бившия си съотборник "мишок". "Да ти кажа честно, за този мишок не искам да говоря нищо. Така е, заради него си тръгнах от там. Мишок, да! Няма значение дали прави интриги в отбора или нещо друго. Дай да приключим темата, че започнах да се ядосвам. Няма значение. Не искам да говоря повече за него", казва бившият страж на Миньор (Перник).

Чворович пристигна в Левски преди началото на настоящия сезон от Лудогорец. Той обаче не успя  да се пребори с Йоргачевич за титулярно място. Иван изигра само един официален двубой за "сините" - за Купата на България. След като разтрогна с Левски, стражът прие офертата на Ботев (Пловдив).

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига