Сериозен проблем може да разтресе "Герена". Шефовете на Левски на този етап удрят на камък в преговорите с двама от основните си футболисти - Георги Костадинов и Джереми де Нойер. Договорите им изтичат през лятото и желанието на "сините" е да ги задържат в състава си за по-дълго. За момента обаче те отказват подновяване на контрактите си, пише „Меридиан Мач”. Причината за това е, че и двамата са получили предложения от чужбина.

Към Де Нойер има сериозен интерес от Русия и Казахстан, както разкри личният му мениджър. Това може да накара Левски да го продаде още през зимата, за да не го изпусне без пари след края на сезона.

Подобна е и ситуацията с Георги Костадинов. За българския национал дори вече е пристигнала официална оферта на "Герена", а по-лошото е, че шефовете нямат никакви лостове, с които да го задържат. Причината е, че играчът има клауза за откупуване в договора си, която е доста ниска. Така единственият шанс той да остане в Левски, или поне да бъде продаден на по-добра цена е, ако футболистът се съгласи да подпише нов договор. На този етап обаче двете страни по-скоро се разминават, отколкото да се сближават помежду си.

Както е известно, с изтичащи договори са и още няколко играчи на "сините". Сред тях са двамата съименници в отбраната Александър Александрови, както и капитанът Веселин Минев и испанският ас Антонио Аниете. Очаква се в близките дни поне двама от тях да преподпишат, като това са десният защитник Александър Алексанров – Алвеша, както и Минев.

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Зимна подготовка 2017