Вече има точна дата, на която ще стане ясно бъдещето на Левски. Денят Х за "сините" е 6 юли, а дотогава кандидат-купувачът Джоузеф Диксън е обещал да преведе на клуба 3 500 000 евро, каквато бе предварителната уговорка, твърди "Мач Телеграф".

Британецът е обещал да вкара в касата на клуба тази сума още преди да вземе акциите на Левски, като така ще гарантира интереса си към клуба и факта, че има пари. С въпросната сума "сините" ще покрият належащите задължения към футболисти, треньори, служители, както и забавени плащания към държавата, което ще гарантира участие в елита следващия сезон. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

БФС обяви, че са дали лиценз на Левски, но той може да бъде отнет заради системно и продължително неизплащане на заплатите. 

Собственикът на "сините" Наско Сираков, е настоявал тези пари да влязат в касата по-скоро, но адвокатът на Диксън е обяснил, че процедурата по подобен транш е по-дълга от очакваното. А всичко това означава, че несигурността на "Герена" ще продължи поне още 21 дни.

В същото време Диксън е в САЩ в момента, където обсъжда плановете и действията с инвеститорите относно сделката с Левски.