Треньорът на Левски Георги Дерменджиев даде своето мнение след края на мача, който неговите момчета спечелиха с 3:0 срещу Славия. Специалистът сподели, че е доволен от играта и че неговият тим набира скорост.

"Доволен съм от трите ни точки. В голям процент съм доволен и от играта, но в началото не започнахме добре. След това уравновесихме нещата и головете си дойдоха навреме. Първият гол поуспокои отбора ни. Дори имаше моменти, в които има отпускане от нашия отбор след гола, но всичко си дойде на място. Рано е да се говори за сметки. Доволен съм, че от мач на мач набираме скорост и се виждат неща, които ги работим", каза Дерменджиев.

"Забравихме вече мача с ЦСКА. Мотивацията на играчите за този мач беше на нужното ниво. Не искам да коментирам съдиите, мен ме интересува моя отбор. Мисля, че за следващия мач Валери Божинов и Живко Миланов ще са готови. При мен няма емоции за Лудогорец. Насочваме се към мача и трябва тези емоции от Славия да се изживеят, а после се готвим за мача ни в неделя", продължи той.

"Има време казахстанецът да дебютира. Нека се ориентира в обстановката и да свикне със стила ни, с отбора. Това с паспортите не ме притеснява. В Лудогорец също имахме тези грижи, но в крайна сметка треньорът преценява кой ще играе. Първенството започва да става интересно, но аз точките не ги броя", добави още треньорът на Левски.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019