Треньорът на Левски Георги Дерменджиев даде своето мнение след последната контрола на "сините" в Кипър, която бе срещу Чукарички (1:1).

"Мисля, че първото полвуреме беше много различно от това, което отборът игра до момента. Двамата нови футболисти подобряват играта на Левски. Това, което виждам, ми дава повод. Има още доста работа за вършене. Няма спокойствие, но не мога да дам повече информация, защото информацията е в София. Разговарял съм с Павел Колев, но това е разговор между нас. Променя се мотивацията с нови попълнения. Отговорността е различна у всички играчи. Божинов е много адаптивен футболист и имаше много адаптвност между него и другите футболисти", каза Дерменджиев. 

"Райнов също има добра рутина и съм доворен, че са адаптира бързо. Райнов трябваше да разбере моята концепция, а аз исках да видя неговите виждания за играта. Винаги има затормояване, когато не биеш. Когато се приберем в София, отборът ще бъде освободен психологически. Вярвам в отбора и чакаме първия мач. До началото на първенството всичко ще бъде наред. Първото полувреме на този мач беше най-добро от всички, които играхме тук. След като се успокои достатъчно, отборът ще показва такива игри 90 минути. Доста пъти разговарях с Кабрал и му дадох да разбере за какво става въпрос. Казах му, че трябва да играе за отбора на 100%. Той се съгласи и ще навакса. Ще направим всичко възможно да има човек на поста централен защитник", завърши наставникът.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019