Треньорът на Левски Георги Дерменджиев остана доволен от минималния успех 1:0 над Черно море във Варна. Специалистът даде своето мнение за мача, като коментира и наскоро освободените няколко футболиста от тима. 

"Доволен съм от мача и от спечелените точки, защото футболистите ни имаха една психическа бариера, защото загубихме за Купата на България, загубихме и за първенство два мача. Показахме характер и съм доволен от играта на тези хора, с които разполагаме. Успяхме да спечелим заради агресията в играта ни. Когато запишем една победа, винаги започвате да броите точките. И аз ги броя, но играем мач за мач. В края на май месец ще видим кой отбор на коя позиция ще е", каза Дерменджиев.

"Това е една стандартна ситуация, която се случва навсякъде. Момчетата, които са тук, те ще играят. Искам да благодаря на феновете. Това което се каза, което се изписа за Левски е насочено срещу клуба, но феновете продължават да подкрепят отбора двойно повече. Така е и с мен, аз започвам да работя още по-концентрирано. Благодаря на феновете за подкрепата", добави треньорът на Левски. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019