Треньорът на Левски Георги Дерменджиев остана доволен от равенството 1:1 срещу литовския Судува. „Сините” прекъснаха серията от три поредни загуби под ръководството на специалиста.

„Видях, че вече има доста голяма разлика от предишните мачове, които изиграхме, но има още какво да се желае. Мотивацията е на по-различно ниво, искаме по голяма скорост и динамика. Имаме още доста неща за подобряване”, коментира той пред Дарик.  

„Играчите започват да свикват, контролът на топката вече е по-сериозен, концентрацията е на по-високо ниво. Затова отборът започва да изглежда по друг начин. Паулиньо е добър футболист, но вие по-добре от мен знаете, че той е имал контузия. Навлиза във форма, но мисля, че може да се представя още по-добре. Той е важен футболист, както и останалите”,продължи още специалистът.

Той коментира и първия зимен трансфер на „сините”, които днес подписаха с Мартин Райнов от Берое. „Мартин Райнов е един футболист, който е в разширения състав на България. Ще създаде една добра конкуренция в Левски и ще повиши нивото на тима.”  

„Кабрал тренира индивидуално. Умишлено го оставям извън игра, за да не се усложни контузията му. Мисля, че в следващия мач ще вземе участие, аз ще реша за колко време. Няма как да говорим за това колко играчи ще дойдат в Левски. Искам, които дойдат да са добри играчи и да вдигат нивото на Левски”, завърши Дерменджиев.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019