Кандидат-купувачът на Левски Джоузеф Диксън е провел важна среща с Павел Колев и Наско Сираков, чието отсъствие от днешната пресконференция с британеца породи доста въпроси. Обяснението от клуба беше, че идеята е била вниманието да се фокусира върху младия бизнесмен, към който има огромен интерес.

Преди два дни БЛИЦ разкри, че Диксън сам ще говори на брифинга и Сираков няма да присъства, което сега се потвърди.

Според популярната фен страница "Синя Приказка", Диксън, Сираков и Павел Колев са се видели след пресконференцията и са говорили за подготовката на отбора, за която все още няма никаква яснота.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Ясно е, че има неща, които няма как да се кажат публично. То ясно беше казано още в началото, че това се случва (б.р. отсъствието на Сираков) по желание на Диксън и е уточнено със Сираков. Причината е, че в момента интереса е предимно към Диксън и за да може пресконференцията да се вмести в някакви времеви рамки. Когато приключат формалностите и сделката вече бъде факт, тогава двамата ще излязат пред медиите и ще я обявят. Дори по наша информация, веднага след пресконференцията са се събрали Диксън, Сираков и Павел Колев за да обсъждат началото на подготовката. Левски има шанс да тръгне по нов път. Пътя на правене на бизнес, на извън политическата клопка в която беше попаднал клуба и на извън орбитата на спуснатите собственици", написаха от "Синя Приказка" в своя публикация във "Фейсбук" като коментар след днешната пресконференция.

Британецът вече обяви, че Наско Сираков ще остане президент и държи Павел Колев да продължи работата си в клуба, въпреки ангажимента си към УЕФА.