„Няма никакви пари да отидат при Сираков. Той доказа, че неговият интерес е ПФК Левски. Всички пари ще бъдат вложени във футболния клуб. В началото ще се опитаме да осигурим нужните пари, за да стартира отборът сезона. Знаем, че стадионът скоро няма да бъде построен“, заяви кандидат-купувачът на Левски Джоузеф Диксън.

Така британецът отговори на въпроса дали Сираков ще получи някаква сума заради връзката, която легендата на „сините“ е осъществил с него и инвестиционния фонд.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Изказването му прозвуча сензационно, тъй като се говореше, че Наско ще вземе комисионна от сделката.

„Ще има отделени пари отборът да започне подготовка. Няма как, защото времето върви и е време за тренировки“, добави британецът.

След това Диксън беше попитан и за Васил Божков.

„За г-н Божков – не знам за какво говорите? Че Левски му дължи 14 милиона? Мисля, че този въпрос може да бъде разгледан на по-нататъшен период. Аз обаче знам, че Божков в момента не е собственик на Левски“, добави Диксън, който така и не уточни кога точно всичко ще приключи документално.  

"Предстои ми пътуване до САЩ, за да осъществим финализирането на целия процес с Левски", завърши кандидат-купувачът на "сините".