ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Левски официално обяви първата контрола, която ще проведе по време на подготвителния си лагер в Дубай. На 12 януари от 16:30 часа на стадион „Ал Мактум“ „сините“ ще премерят сили с местния Ал Насър. Не бива да се бърка със саудитския клуб със същото име, който преди дни официално представи Кристиано Роналдо като свой футболист.

В състава на дубайския Ал Насър личи името на мароканския халф Адел Таарабт. Той е добре познат на българските фенове на футбола, тъй като беше съотборник на Димитър Бербатов в английските Тотнъм и Фулъм. През кариерата си е играл още за Милан, Бенфика, Ланс и КПР.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

Зимният лагер на Левски в Дубай ще продължи до 1 февруари. От клуба обявиха, че информация за останалите контролни срещи ще бъде обявена допълнително. Предварително беше обявено, че тимът на Станимир Стоилов ще има пет проверки в ОАЕ.

За момента руският Спартак (Москва), латвийският Рига и малайзийският Джохор Дарул Тазим обявиха, че ще имат мачове срещу Левски в Дубай. „Сините“ обаче не са потвърдили официално срещите с тези съперници.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК