Бизнесдамата Цвета Овчарова, която е управител на „Аква Темпус” ООД и четвъртия най-голям акционер в Левски, излезер с отворено писмо до феновете на клуба. Тя призова да се даде време на новото ръководство в тази трудна ситуация. Дамата призова феновете да спрат с атаките по адрес на директора Павел Колев.

Ето цялото писмо, което Цвета Овчарова изпрати до медиите:

"Пиша настоящото като представляващ дружество, което е един от най-големите акционери в ЛЕВСКИ. Пиша го и като един от милионите ЛЕВСКАРИ.

Не мога да проумея защо в този тежък и драматичен момент за ЛЕВСКИ се създава напрежение, противоборства и омраза във великата синя общност.

Не мога да проумея защо „изявени” фенове се нахвърлят срещу Павел Колев. Не беше ли той човекът, който изнесе огромния товар на плещите си в момент, в който бяхме в абсолютна безизходица – без собственик, с вързани ръце, в абсолютна неяснота около бъдещето на акциите. Не беше ли той човекът, който с хладнокръвие, разум и лоялност внасяше все пак някакво спокойствие и ред в ситуацията. Ще кажете какво толкова е направил той. Ми, за да го има ЛЕВСКИ в момента, за да имаме ясен мажоритарен собственик, който на всичкото отгоре е един от най-достойните за тази позиция човек, заслуга има и Павел Колев. Не мога да разбера защо му се пришиват действия и решения от миналата година, които са си били действия и решения на тогавашния собственик и близкия му мениджмънт.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Тук е моментът да споделя впечатление от последното Общо събрание, тъй като тези дни се повдига тема и около него. Тръстът беше подготвил промени в Устава на клуба, които касаят жизнено важни въпроси. Как е очаквал, че ще се приемат тези промени, без да бъдат предварително обсъждани, мислени, анализирани последствията и т.н. И да бъдат приети ей така за 5 минути. Това ли е градивната политика на Тръста и всички други организации около тях?!

Призовавам всички членове на фенските организации, както и всички редови фенове:

Моля Ви, дайте възможност, спокойствие и малко време на г-н Сираков, г-н Папазов, г-н Колев и останалите членове на УС, които заедно с всички нас, разбира се, да извадим ЛЕВСКИ от дъното!

Моля Ви, нека бъдем заедно в изключително тежкия момент, така, както бяхме само преди месец-два!

САМО ЛЕВСКИ!

Цвета Овчарова

Управител на „Аква Темпус” ООД".