Тарторът на сектор „Б“ Любомир Костадинов излезе с нова публикация в социалните мрежи. Известният като Младежа фен на Левски постави нови въпроси към изпълнителния директор Павел Колев и иронично обяви, че го оставя да си почине от тежкия труд

ПУБЛИКАЦИЯТА НА ЛЮБОМИР КОСТАДИНОВ ВЪВ „ФЕЙСБУК“
Съдбата на Левски не зависи от това дали някой задава въпроси. Тя зависи от това какво е правило, прави и ще направи ръководството на Левски и отбора. Ако Левски бъде изхвърлен от Европа или не вземе лиценз за следващия сезон и отиде във „В“ група, това няма да е защото са задавани въпроси. Ще бъде защото са липсвали отговори и действия. А ръководството на Левски има конкретни имена.

Задаването на въпроси е единствено за доброто на Левски. То подсеща ръководителите с конкретните имена, че имат отговорност пред левскарите. Особено в моменти, когато забравят за тази отговорност.

Питам се какво ли прави днес г-н Мразя Истината Колев и какво важно нещо е свършил в последните три дни, когато не намира време за няколко елементарни въпроса? Какви са неговите приоритети за деня?

Оставям го да си отдъхне от тежкия труд до след решителния мач с Царско село! А дотогава ще изясняваме въпроса за малката фирма с минималните лихви с друг господин!

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

efbet Лига - сезон 2020/2021