Треньорът на Левски Георги Тодоров хвърли оставка в ефир след резила и загубата с 1:2 от Черно моред в десетия кръг на efbet Лига.

"Феновете ще получат оставка. Четири месеца знам през какво минах. Лесно е да се говори отстрани. Когато се печеш на това място и гледаш грешките им, трябва да се отнасяш внимателно, че са млади футболисти, защото трябва да ги запазиш. Вече ми омръзна. Срещу Славия заслужавахме да вземем точка. Днес заслужавахме да спечелим след първото полувреме, но напълно заслужено Черно море спечели през втората част. Грешките на играчите са причината за оставката. Още от първия мач се започна. Когато не си вземеш поука, става малко глуповато", заяви Тодоров след мача.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Причина за загубата е неопитността, младостта и несигурността. Изиграхме добро първо полувреме, но не успяхме да удвоим резултата. Всеки мач едно и също. Една и съща грешка. Уморих се. Хората са прави да искат оставка и да питат няма ли бегове в България. Няма за съжаление. Нямаме възможност да си позволим нещо по-добро. Това го имаме. Глупави грешки. От Славия загубихме по същия начин. Вместо с човек повече да ги натиснем и да отбележим гол ние допуснахме грешки. Половината започнаха да треперят. Левски е много висока топка за някои футболистите чисто психологически", добави специалистът.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​