Вариант номер 1 за треньор на Левски Станимир Стоилов е поставил две условия пред клуба, за да се завърне на кормилото, научи БЛИЦ. 

На срещата си със собственика на "сините" Наско Сираков и кандидат-купувача Джоузеф Диксън Мъри е обявил, че има две условия, от които зависи дали ще приеме да стане треньор на клуба. 

Първото условие е да има подписан договор с новия собственик и в него да има гаранции за финансова стабилност на Левски. 

Второто условие е договорът с новия собственик да бъде проверен от независим юрист или от представители на фенските организации.

Winbet - победата е емоция! (18+)

В същото време до петък, когато Наско Сираков обяви, че трябва да е ясно всичко, в руския Нижни Новгород ще вземат решение за новия треньор. Стоилов е желан от руснаците, а ръководството на клуба ще реши за нов наставник до 5 юни. За фаворит за поста е спряган бившият треньор на Том Александър Кержаков заради по-доброто познаване на обстановката в местния футбол. От друга старана Стоилов има визитка, която е впечатлила шефовете на Нижни Новгород.