Две награди заслужиха футболистите на Левски за представянето си в двубоите от шампионата. Джевад Ел Джемили бе избран за играч на 14-ия кръг в анкетата на "Пресклуб България“. Тогава той вкара победния гол за 1:0 над Черно море. С представянето си той спечели 7 гласа и изпревари сaмо с 2 гласа Maтиас Фаетон от ЦСКА. Марин Петков пък бе избран за футболист номер 1 на 22-и кръг за представянето си срещу Арда при успеха с 4:0. Българският национал отбеляза едно от попаденията и спечели 7 гласа, изпреварвайки само с един Живко Атанасов от Черно море.

„Много съм щастлив да получа наградата. Благодарен съм на моите съотборници за това, което правим заедно. Надявам се да вкарам още много голове“, коментира Джевад Ел Джемили.

„Напуснаха ни важни футболисти, но ние продължаваме да работим по същия начин, както преди. Ще нагодим тактиката си на игра и към новите играчи и ще продължим да печелим. Трябва да продължим да побеждаваме и ще правим това и в бъдеще. Играем мач за мач. Сега мислим за предстоящото гостуване в Пазарджик. Ние сме Левски и можем да победим всеки. Нашата цел е да се класираме за участие в европейските клубни турнири“, допълни техничарят.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024