Треньорът на Левски Делио Роси възнамерява да направи редица промени в състава за гостуването на Ботев в сравнение със злополучната загуба с 1:2 от Берое. Италианецът предприема мерките и след конското, което Спас Русев чете, както на наставника, така и на играчите.

Роси почти сигурно ще върне един от малкото българи в състава - Васил Панайотов, който ще трябва да вкарат доза живец в редиците на "сините" за визитата на Ботев. Мачът в Коматево е утре от 14:30 часа. С тежката задача да внесе  нови идеи в атакуващ план пък може да бъде натоварен юношата Станислав Иванов, който се включи доста активно срещу Берое. 

Железният Васил Панайотов, който също е продукт на школата на Левски, отдавна не е започвал сред стартовите единадесет, след като Роси незнайно защо го заби на пейката. Много е вероятно халфът да бъде титуляр утре в Коматево заедно с Хали Тиам като двойка опорни полузащитници.

Иначе босът на Левски Спас Русев и вчера посети отбора. Босът изгледа част от заниманието, след като преди това беше в съблекалнята. Русев бе при отбора и във вторник.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА