Павел Колев започва работа в УЕФА. Именно това е и причината той да напусне поста на изпълнителен директор на Левски. Вече бившият шеф на "сините" бе подал молба за раздяла в края на миналата година, която е разписана от собственика на клуба Наско Сираков.

Колев има достатъчно контакти в европейската централа. Той е и футболен делегат към нея още от времето, когато бе заместник-изпълнителен директор на БФС. След като започна работа на "Герена" в началото на 2019-а, Колев спря да бъде делегат на мачове между клубни отбори, но продължи да бъде такъв на национални тимове, пише "Тема Спорт".

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Освен шефското място в Левски Павел Колев ще оваканти поста си и на председател на Управителния съвет на клуба. В ръководното тяло ще влезе нов човек, като най-вероятно това ще е именно бъдещият изпълнителен директор. Един от вариантите за нов голям началник на "Герена" е Константин Баждеков, който влезе в новото ръководство. В продължение на близо две десетилетия финансистът бе и изпълнителен директор на "сините". Сега обаче Баждеков най-вероятно няма да се върне на тази позиция, а ще продължи да бъде единствено член на Управителния съвет. 

В момента собственикът на Левски Наско Сираков трескаво обсъжда кандидатури за директорската позиция. Очаква се тя да бъде поверена на млад и енергичен човек, който да има ясна визия за бъдещето на клуба. През 2020-а на няколко пъти Александър Чакъров от Тръст "Синя България" бе спряган за евентуален заместник на Павел Колев. Шансовете сега той да поеме поста обаче не са особено големи.

Колев вече е обещал на Наско Сираков, че на първо време ще продължи да помага на Левски. Той със сигурност ще продължи да ходи в канцелариите на "Герена", за да въведе заместника си, който и да е той, в материята.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството