Евентуалният трансфер на вратаря Димитър Шейтанов предизвика недоволството на феновете на Астън Вила в социалните мрежи. 19-годишният страж в момента е свободен агент, след като договорът му с Левски изтече, и може да премине при „виланите“ като свободен агент.

През лятото Шейтанов беше на проби в Лийдс, но клубът отказа да плати на Левски за младия страж, който е вратар на юношеския национален отбор.

Новината за вероятен трансфер на талантливия младок на „Вила Парк“ предизвика вълна от недоволство от страна на феновете. Според тях клубът разполага с достатъчен брой вратари и няма нужда от още един. Вместо това „виланите“ трябва да се подсилят на други позиции.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Пак ли взимаме вратар?“, е най-често срещаният коментар от привържениците на Вила в „Туитър“. Други допълват иронично: „Точно от каквото имахме нужда!“

В редиците си Астън Вила има голям избор на вратари. През лятото клубът привлече Ловре Калинич от белгийския Гент. Джед Стиър беше привикан по спешност от наем в Черлтън заради контузията на Йорян Ниланд. Освен това „виланите“ разполагат с Марк Бън, Андре Морейра и Матия Саркич.