Феновете на Левски готвят инвазия за първия мач на тима в Европа след двегодишно отсъствие. "Сините" гостуват на Марибор в първа среща от втория предварителен кръг на Лига Европа на 14 юли. Билетите, които са отпуснати за привържениците на "сините" обаче са крайно недостатъчно и в момента се водят преговори за предоставяне на още пропуски.

"Във връзка с огромния интерес към първата среща от Втория кръг от турнира на УЕФА Европа Лига между отборите на НК Марибор и ПФК Левски на 14.07.2016 г. в гр. Марибор, Словения, бихме искали да информираме  всички наши привърженици, че Левски води интензивни преговори с колегите от НК Марибор броят на предвидените  600 билета (представляващи 5% от пълния капацитет на стадиона на словенския клуб съгласно регламента на турнира) в сектора за фенове на гостуващия отбор да бъде увеличен.

Окончателното официално решение на НК Марибор ще бъде своевременно публикувано на сайта ни заедно с условията и реда за закупуване на тези билети в София преди пътуване  за Словения", съобщават от ръководството на Левски.