Националният клуб на привържениците на Левски публикува позиция в една от социалните мрежи, с която призовава за отваряне на стадионите и връщането на феновете по трибуните.

Ето позицията на феновете без редакторска намеса:

"Отворете и стадионите!

Футболът е за феновете! В това се уверихме по трудния начин в последните вече 12 месеца. Цял свят осъзна, че пустите трибуни отнемат от блясъка на шоуто. В момента любимата ни игра се практикува само в интерес на бизнеса, а е крайно време да се върнат и тези, заради които се случва всичко – запалянковците.

Нашият призив и молба е да се отворят стадионите в България. Наясно сме, че опасността не е отминала и е нужно да бъдем внимателни. Да се спазва нужната дистанция и да има дисциплина. Смятаме, че можем да осигурим това на нашите мачове и вярваме, че това е по силите на всички. Правилата трябва да се спазват, но нека футболът и спортът да не бъдат дискриминирани.

Вече работят кина, театри, а от първи март ще отворят и заведенията, които да не забравяме, че са на закрито. Футболният стадион изглежда доста по-безопасно място от тази гледна точка, а и от много други.

Нашият клуб е от тези, които имат нужда от своите привърженици. Става дума за морална, а в нашия случай и за финансова подкрепа. Надяваме се, че държавните мъже, ще вземат решение в името на любимата игра. Смятаме, че мачовете за Купата на България са едно добро начало в тази посока. Искаме да сме на стадиона, за да подкрепим нашата най-голяма любов – Левски!"

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството

Отворете и стадионите! Футболът е за феновете! В това се уверихме по трудния начин в последните вече 12 месеца. Цял...

Публикувахте от Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП) в Петък, 26 февруари 2021 г.