Левски пусна в предварителна продажба официалната фланелка на тима за сезон 2021/22, чийто дизайн бе избран от феновете на „сините“. Всеки желаещ ще може да направи поръчка за персонализирана фланелката с име и номер по свое желание.

Ето какво написаха от клуба за новия екип:

„107 години история! 1 отбор! Традиции! Завет... И поглед към бъдещето!

Официалната фланелка на „ПФК Левски“ за сезон 2021/2022, чийто дизайн бе избран от привържениците на тима, е вече налична за предварителна продажба.

Уникалният по рода си продукт е с бродирано „Л“ на гърдите, от вътрешната страна, под яката, стои изписан надписът „Един за всички", а на гърба го допълва "Всички за Левски".

Всеки желаещ ще има възможността да направи предварителна поръча на своята фланелка онлайн. В допълнение ще може да я персонализирате с име и номер по свое желание, като артикулът ще е в ръцете на своя притежател с началото на новата кампания за сезон 2021/22 и зареждането на съответните наличности.

Не пропускайте шанса да сте сред първите притежатели на „синия“ екип за новия сезон. Всяка регистрирана продажба ще окаже безценна морална и финансова подкрепа към любимия тим!

Един за всички! Всички за „Левски“!“

107 години история! 1 отбор! Традиции! Завет... И поглед към бъдещето! Официалната фланелка на „ПФК Левски“ за сезон...

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Петък, 5 март 2021 г.