ЦСКА и Левски излязоха с единна позиция, защитавайки шефа на съдиите Костадин Гергинов, който е подложен на натиск заради зачестилите гафове на реферите. 

"ПФК Левски застава категорично зад настоящия председател на Съдийската комисия, не защото е възхитен от представянето на съдиите, а поради факта, че Костадин Гергинов бе назначен на този пост преди по-малко от два месеца с решение на същия този Изпълком, чийто членове сега недоволстват. Това е нелепо, скандално и противоречи на всички принципи на доброто управление. Настояваме за незабавно организиране и провеждане на общо събрание на Българския футболен съюз и избиране на изцяло ново ръководство, което да постави интересите на футбола на първо място за сметка на личните интереси и амбиции на клубните президенти", написаха от "Герена".

"Съдията на мача ЦСКА - Локомотив (Пд) не бил международен, представяте ли си! Нещо повече - не е даже и от онези, които наскоро ги оставиха да свирят и след пенсия.

Плашат шефа на съдиите, пресират го медийно и ако той не се огъне, поне реферът на мача на ЦСКА ще бъде стресиран. И осъден още преди мача. Затова, че не е международен. Не е и от НЕпенсионираните. Апропо, само да попитаме: Реферът Никола Попов, когото кликата днес обвинява във всички земни грехове, не е ли международен рефер?", написаха от ЦСКА. 

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството