ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Младежкият национал на Левски Асен Митков обяви търг в профила си в "Инстаграм" за своя фланелка от настоящия сезон, подписана от всички футболисти на „сините“. Събраните средства халфът ще дари на футболиста на Гигант (Съединение) Здравко Жилов, който бе сполетян от неописуема трагедия, след като при пожар в Германия Здравко загуби едни от най-близките си хора - брат си, неговата съпруга и двете им деца.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Всеки, който желае да помогне, може да се включи в търга за фланелката на Асен Митков, който ще се осъществи чрез наддаване с коментари под публикацията му в "Инстаграм": 

„Приятели,

Обръщам се към хората с големи сърца. На 25 март Здравко Жилов, човек отдаден на футбола и мой приятел, беше сполетян от огромна трагедия. При пожар в Германия Здравко загуби едни от най-близките си хора - брат си, неговата съпруга и двете им деца. 

В този тежък за семейството момент те имат нужда от нашата подкрепа. Необходима е немалка сума, за да бъдат върнати телата на близките в България. 

Нека помогнем с каквото можем. Моята фланелка на Левски с подписи на всички играчи ще бъде пусната на търг в моя профил. 

Началото на търгът е 11:00 часа на 27 март, краят е в 11:00 часа на 28 март. Наддаването става чрез коментар под публикацията. 

Споделете за инициативата и на своите приятели. Нека подкрепим семейството на Здравко".