ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Футболистите на Левски също се включиха в благородната кампания „Подкрепа за българските капитани“. Тя е за Любомир Чанев и Данаил Веселинов, които бяха задържани заедно с кораба Galaxy Leader на 19 ноември. 

"Сините" приеха да подкрепят инициативата без никакви колебания и с усмивки на лице изпратиха положителна енергия към двамата. Играчите на Николай Костов позираха за снимка преди последната си тренировка преди гостуването на Ботев (Враца), което е утре от 17:30 часа.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Кампанията беше подета от близки и приятели на двамата и стартира на 6 декември – Никулден, ден на моряците. Клубовете, които я започнаха бяха Пирин от Благоевград, където е роден капитан Чанев, както и Черно море от Варна, където двамата са завършили висшето си образование. Те бяха последвани от столичните Славия и Локомотив, а сега и от Левски.

Отборите, както и близките и приятелите вярват, че властите правят всичко възможно казусът с капитаните да бъде разрешен бързо и успешно. 

Инициативата бе подкрепена още в първия ден от волейболния клуб ЦСКА, както и от Българската федерация по бокс. Очаква се още тимове и големи фигури в родния спорт да се включат.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!