Полузащитникът Галин Иванов изрази разочарованието си след раздялата с Левски. Както вече стана ясно, крилото не попадна в групата за мача с Нефтохимик, който е днес от 17:30 часа на "Георги Аспарухов".

Иванов има договор до Нова година, което означава, че повече няма да се появи на "Герена". Двете страни нямат намерение да водят разговори за удължаване на контракта и се разделят. Иванов записа 5 мача при втория си период при „сините”. Крилото направи изключително силен двубой срещу Галатасарай и се включи на ниво в срещите от шампионата.

Галин остава разочарован от отношението към него в Левски. „Дойдох с голямо желание. Имах амбициите да се докажа в отбора. Бързо влязох в оптимална форма и това може да се види от резултатите на функционалното ми състояние. Раздавах се докрай в тренировките. След като не се вписвам, за разлика от чужденците, които имат доста по-ниски показатели, си тръгвам. Разочарован съм от отношението към мен от Левски. Ще се радвам да бъда полезен за отбор, който ще оцени усилията, които полагам и качествата на българските футболисти”, каза Иванов.

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига