Левски няма интерес към най-постоянния футболист на Хебър (Пазарджик) Набил Макни. Това обясни треньорът на "сините" Станислав Генчев на пресконференцията си преди неделното столично дерби със Славия (от 17:30 часа в "Овча купел").
 
"Не сме коментирали този футболист да пристига в Левски", каза специалистът.

Генчев говори и за юношата Борислав Рупанов, който вкара 3 гола в първите си 4 мача за Септември (София), където "сините" го преотстъпиха. "Да, много съм доволен от представянето му в Септември и от головете, които вкарва, защото те ще му дадат самочувствие да се представя още по-добре в бъдеще. Следя не само него, а всички наши футболисти, които са изпратени под наем. И се надяваме, ако не зимата, то другото лято да се върнат да се върнат и да са основна част от Левски", обясни Генчев.

Венецуелският защитник Кристиан Макун все още не може да бъде обявен за пълноценно попълнение, тъй като откакво е дошъл, е записал едва 7 минути. Генчев обясни и каква е ситуацията с неговата форма. "Със сигурност през тази седмица тренировките му бяха от голяма полза, защото както казах преди една седмица, беше с прекъснат тренировъчен ритъм. Сега направи пълна седмица и допълнителна работа. В моите очи той е готов да започне титуляр, но не за пълни 90 минути".

efbet Лига - сезон 2024/2025