Треньорът на Левски Георги Тодоров посочи най-големия проблем в тима. За пореден път наставникът на "сините" се оплака от къса скамейка и, че няма необходимата бройка играч на някои позиции.

„Берое е силен и по-обигран отбор. С това ни превъзхождаха. В тази формация в защита играем за първи път. В средата на терена не ми харесват нещата. През първото полувреме почти нищо не направихме в нападение. Много грешни пасове. През втората част се опитахме да променим нещата. Такова ни е моментното състояние. Притесних се за дебютиращите играчи, но новите футболисти бяха най-добрите на терена", заяви Тодоров след мача.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Няма как да се променят нещата. Симеон Славчев пак се контузи. Медицинският щаб ми каза, че е добре преди мача, но той започна да куца от 20-ата минута. Само Илия Юруков имаме в центъра. Силно се надявам да вземем Борислав Цонев. И двамата братя имат желанието, но не знам какво ще стане. Привърженик съм на младите, но само с тях не може да стане. Юруков и Найденов не са млади вече. Вторият започна притеснен мача. Сега им се дава възможност и, ако не се наложат е тяхна вината. Положението в клуба го знаем само ние, които сме в него. Никак не е леко. Не бих искал феновете да са подготвени за слаби резултати. Приканвам привържениците да участват в кампаниите, за да може да помогнат на клуба. Трябва да направим добър отбор. Не стояхме лошо през второто полувреме. Но играхме срещу един от най-добрите отбори в България. Къса ни е скамейката, защото включвам играч, който не играе на тази позиция“, продължи специалистът.

„Не си заслужава, но в този момент няма как. Трудно изживявам загубите. Има всякакви ситуации. След като сме в такова финансово състояние, ще трябва да продаваме. Искам да благодаря на всички служители в клуба, които направиха всичко, за да може да изглеждаме така. Картотекираха централните ни защитници много бързо, което ни помогна. Не съм чувал Ейолфсон", завърши наставникът на „сините“.

efbet Лига - сезон 2020/2021