Новият-стар треньор на Левски Георги Тодоров даде пресконференция на "Герена". Специалистът, който замени Георги Тодоров и ще води "сините" до края на сезона, говори преди гостуването на Ботев (Пловдив). Мачът е утре в Коматево oт 20:00 часа.

"Клубът има нужда да помогна, за да има спокойствието да се намери точния човек. Пожелавам на следващия треньор наистина да промени Левски", каза Георги Тодоров. .

Специалистът допълни, че се надява да помогне за повдигането на самочувствието на играчите. "Бях доста недоволен от първата тренировка, но през седмицата играчите се стараеха и се промениха нещата. Сега вече има някакво настроение за разлика от първото занимание. Един квадрат промени настроението. Понякога нещо малко може да промени всичко. Само футболистите могат да излязат от това състояние. Аз винаги излизам с желание за победа. Сега се изправяме срещу Ботев, които са добър отбор. Сега имат и повече самочувствие. Имат единици, които да решат мача. Неделев сам може да дава разликата. Ако искаме да излезем от тази ситуация, трябва да търсим победа. Няма как да се прави колектив без победи. Ако победим, ще дойде самочувствието на играчите и ще покажат това, което могат, а досега те не го правеха", смята Тодоров. 
ЮРИ СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019