Треньорът на Левски Георги Тодоров поздрави отбора си за успеха с 4:1 над Партизан (Червен бряг) за Купата на България, но добави, че не е доволен от интригите в отбора, допълвайки че има футболисти с прекомерни претенции.

"Търпение трябва. Аз преживявам всичко. Не мога да седя безучастен. Единственото нещо, което ме дразни са интригите. И почва да ми писва. Ще ви кажа кои са интригите в събота след мача", добави Тодоров.

"Казах ви, че ще играят хора. Българинът винаги има претенции. Трябва да знам дали мога да разчитам на тези хора. Едно е претенцията, друго е действителността. Най-хубавото за нас е, че продължаваме напред в турнира. Поздравявам домакините".

 Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Аз съм наясно кой как е и какво може. Само някакви голи претенции... първото полувреме не бе добро. През втората част направихме хубави неща. Важен е начинът на игра. Имаше хора, които не са на типичния си пост. Но това е положението", добави Тодоров.

"Отдавна съм във футбола. Лошият терен не е извинение. В нашия тим трябва да залагаме на желанието, агресията, борбеността, но иначе няма да успеем", добави той.

"Ние винаги допускаме такива детински грешки. За това паднахме и от Славия. Но това са грешки на растежа. С опитния човек може да направиш нещо. Ще се радвам като един път сме сгрешили, да не се повтаря. Но при нас грешките се повтарят", добави той.

"Много е важно. Мачът със Славия беше тежък. Играхме 55 минути с човек по-малко. Момчетата положиха много усилия. Ако ние водехме в резултата и трябваше да се отбраняваме, щеше да е по-различно. Умора има. Практиката ми показва, че когато играчите, когато починат в сряда, в събота са по-слаби от тези дето са играли в сряда. Предстои ни тежък мач с Черно море, трябва да победим", добави той.

"Може и ние да се наложи да играе по-често на такива терени. Надявам се разбирате подтекста", добави още Тодоров.

"Марин Петков не смятам, че е направил добър мач. Но той е изключително качествен млад играч. Няма да го чакам Паулиньо прекалено дълго. Той е изключително качествен, но за мен е важно какво той дава на отбора", добави още Тодоров.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ