Временният треньор на Левски Георги Тодоров коментира представянето на играчите си в реванша с Локомотив (Пловдив) 0:0. "Сините" бяха загубили първата среща с 0:2 и отпаднаха от Купата на България. Тодоров призна, че това е бил максимумът, който играчите на „сините” са могли да покажат. 

„Не бих казал, че бях отчаян. Второто полувреме играхме добре, което значи, че можем да играем. Надявам се така да е и в бъдеще. Поздравявам момчетата за старанието, но нямахме късмет, а днес липсваше”, започна Тодоров.

„Локомотив игра много организирано, беше трудно да ги пробием. Вратарят им спаси невероятни положения и в един момент мислих вече, че не можем да вкараме гол. Публиката не би трябвало да е негативна, тъй като това е може би максимумът, който показаха момчетата. Мисля, че заслужавахме поне да спечелим. Отборът се стара, а аз търсих по-свежи хора в състава да влязат, тъй като изпитвахме трудности в предния мач. Днес хората проявиха характер, но не знам докъде ще доведе това и дали ще издържат така”, каза още временният треньор на Левски.

„Познавам Живко Миланов от дете. Това, което показа днес, трябва да бъде гледано от младите. Опасявах се, че ще изкара 90 минути, но го направи без проблеми. Съжалявам, че не го зарадвахме с победа”.

„Рано е да кажа кой ще замени Каргас в следващия мач. Аз на дали ще бъда обективен за следващия сезон, тъй като искам Левски винаги да е добре”, завърши Тодоров.