Треньорът на Левски Георги Тодоров е огорчен от Холмар Ейолфсон, който не желае да тренира с отбора и със сигурност си тръгва от "Герена". Исландецът не се появи и днес на заниманието. 

"Холмар не съм го виждал. Той е от напускащите. Смята, че сме слаб отбор и не иска да играе. Аз обаче не мисля така", обясни Тодоров на пресконференцията си преди домакинството на Берое, което е в понеденик от 20:00 часа.

"Имаме точно 18 човека. Ще бъде дълъг сезон. Доста хора си заминаха. Надявам се отборът да е боеспособен. Да, Живко Миланов влиза в щаба ми. Сега няма да бъде на пейката. Нямахме време да оправим нещата документално. От втория двубой ще бъде на пейката. Неговото идване е плюс за отбора", каза Тодоров. 

"Боби Цонев трябва да разреши проблемите си със стария клуб (б.р. - Интер Запрешич). Надявам се да е част от отбора. Матео Стаматов тренира с нас, оставя добри впечатления. Може би ще остане", съобщи треньорът на Левски.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Всичко, което е до момента годно ще играе срещу Берое. Няма да пазим никого", добави Тодоров. 

"Аз не играя тото. Не съм наясно с букмейкърите. Не знам дали сме фаворит. Искам да изиграем добър мач. Видях промяна в положителен план. Дано утре това да се пренесе на терена. Дано се оправим и всичко да е нормално в клуба. Настроението в тима е по-добре от края на първенството. В понеделник играчите получиха част от заплатите си - и това е от значение. Който остане в отбора, трябва да се бори в името на Левски и да помогне за изграждането на боеспособен отбор. Трябва да компенсираме с много движение, с много тичане. Тази година бе много особена - с прекъсванията, объркаха се много нещата", добави Георги Тодоров. 

efbet Лига - сезон 2020/2021