Треньорът на Левски Петър Хубчев обяви група от 19 футболисти за домакинството срещу Берое от петия кръг на efbet Лига утре вечер от 20:30 часа. Прави впечатление голямото завръщане на Холмар Ейолфсон, но и сензационното решение на специалиста да включи в състава Филипе Нашименто, който не беше желан от наставника това лято.

Тази вечер „сините“ направиха последната си тренировка преди срещата с „Берое“. В заниманието участие взеха всички футболисти, с изключение на Николай Михайлов, който лекува вирусно заболяване, и Хали Тиам и Станислав Костов, които се възстановяват от травми и се подготвят по индивидуална програма.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Добрата новина е завръщането на Холмар Ейолфсон. Националът на Исландия не е играл от октомври 2018 година, когато скъса връзки при загубата с дузпи от Черно море в турнира за Купата на България. Навършилият преди два дни 29 години централен защитник не е готов за пълни 90 минути, но вече тренира наравно със своите колеги и скоро ще може да получи шанс за изява. Той има 43 мача и 3 гола с екипа на Левски.

Филипе Нашименто пък не е участвал в мач на „сините“ от декември миналата година, след като беше пратен в Румъния под наем в Политехника Яши. Там Нашименто изигра 12 мача и вкара един гол. През лятото Хубчев беше казал, че Нашименто не влиза в плановете му и трябва да му се намери отбор. Юношата на Бенфика обаче не се разбра за личните условия с нито един клуб и се върна на "Герена", след като има договор с клуба. Халфът има 23 мача и един гол за Левски, като пропусна и две дузпи в тези срещи.

Ето и цялата група на Левски: Милан Миятович, Петър Иванов, Живко Миланов, Нуно Рейш, Холмар Ейолфсон, Иван Горанов, Деян Иванов, Ивайло Найденов, Илия Юруков, Мартин Райнов, Фелипе Нашименто, Паулиньо, Станислав Иванов, Франко Мазурек, Дени Алар, Здравко Димитров, Асен Чандъров, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020