Спортният директор на Левски Георги Иванов е обявил пред Управителния съвет, че може би вече пречи на клуба. Това разкри председателят на Тръст "Синя България" Васил Колев.

"Давам си сметка колко врагове си направих и колко негативи привличам към Левски. Зная, че може би е настъпил момент, в който вече преча на Левски, колкото и да се опитвам да работя за Левски всеки ден. Никога не бих искал да навредя на Левски и заради това ще направя безусловно това, което е добро за Левски", е заявил Гонзо в прав текст пред Управителния съвет на клуба.

Васил Колев изрази своето недоволство от медийни публикации, в които са преиначени думите му след дългото заседание на УС вчера. По тази причина Колев обяви, че ще каже какво точно е казал Иванов. Той допълни, че не иска да се внушава, че феновете едва ли не покровителстват посредствените резултати и влияят на голям кръг от хора.

Колев допълни, че "тези, които толкова искат да видят отсечената глава на Гладиатора, скоро може да имат този кеф". По този начин той намекна, че е напълно възможно Гонзо да напусне клуба.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!