Спортно-техническият директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов-Гонзо, обяви, че ще помогне на Левски, който е в тежка финансова криза. Легендата на "сините" бе искрен и даде да се разбере, че Левски му е на сърце. 

"Нека да внеса първо важно уточнение. Не съм само от Левски, а и от Локо. Винаги е било така и така ще си остане. Не го казвам, защото сега съм на "Лаута", просто от малък съм от Локомотив", каза Гонзо пред Novinite. "Левски не за пръв път изпада в тежка ситуация. Убеден съм, че клубът ще се изправи, винаги така става, това е Левски. Да, няма да има финансовата стабилност, която внасяше Божков, но „сините“ имат в запас от най-големия си капитал - феновете. Точно тяхната вярност и любов ще спаси Левски. Не мога да говоря за „сините“ в конкретика, защото не съм в кухнята", коментира бившият голмайстор.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Аз милея за Левски и когато се е налагало съм помагал по различни начини. И сега ще го сторя, но не виждал смисъл да назовавам конкретни суми или да парадирам с подобно нещо", добави Гонзо.

"Осемкратният шампион Лудогорец е фаворит, но това не означава, че се предаваме. Ще излъжа, ако кажа, че не мислим за титла. Имаме засега шансове и това ни дава надежди да се борим. Нека обаче бъдем реалисти, защото фактите са такива, че Лудогорец е фаворит", каза още спортно-техническият директор на Локомотив (Пловдив).

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020