Италианският треньор на Левски – Делио Роси, намери пропуски в играта на „сините“ дори при победа с 4:0. Неговият тим спечели категорично най-старото столично дерби срещу Славия, но специалистът изрази недоволство от част от показаното.

"Заслужен резултат, но по-добре трябваше да владеем нещата на терена, защото през второто полувреме давахме инициативата на съперника. Винаги има какво да подобряваме, ние винаги трябва да диктуваме играта. Още сме в началото обаче и трябва да поздравя момчетата, че работят здраво и постигаме резултати. Но определено има още какво да се подобрява. Трябва ни повече сигурност", заяви Роси. 

"Малко спряхме да играем, след като направихме 2:0. Славия не ни затрудни много, но преди това имаше доста пространства, при които трябваше да се справим много по-добре", продължи италианецът, който записа трета победа от три мача начело на Левски.

"Направи някои хубави и някои лоши неща Ивайло Найденов. Той за първи път играе на тази позиция. Ясно е, че и той трябва да подобрява играта си, защото това е един много специфичен пост“, коментира представянето на младия Найденов Роси.

"Не знам дали Йоргачевич, Нар и Адениджи ще си тръгнат. Със сигурност трябва да ни е по-хомогенен съставът, защото на някои позиции имаме доста хора, а на други не сме покрити добре. Затова се принудихме да пуснем краен защитник друг играч, който не е на този пост, защото нямаме играчи на позицията. И ще се молим да не се контузи някой халф", продължи специалистът.

"Първо ще имаме възстановителна тренировка, после няколко дни ще починат момчетата, след това ще продължим да работим. За да постигаме резултати, трябва още много да се трудим, така че точно това ще направим", завърши Делио Роси.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка