Собственикът на Левски Наско Сираков ще внесе яснота за бъдещето на клуба в понеделник по време на честването на 107-годишния рожден ден на клуба. Това разкриха "сините" през приложението си.

"Уважаеми левскари и представители на медиите, мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков ще направи изявление във връзка с бъдещето на клуба в понеделник, 24 май, по време на честването на 107-годишния ни рожден ден. По традиция празникът ще бъде отбелязан на мястото, където е основан нашият любим клуб - Могилката до 22-ро училище в София.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

В 11:00 часа в понеделник, за да поднесат цветя и венци, ще присъстват още футболисти, треньори, юноши и „сини“ ветерани.

На церемонията за пръв път от над 80 години ще чуете, в изпълнение, стария химн на клуба. Нека заедно почетем основателите му. Очакваме Ви", написаха от Левски.

Както БЛИЦ вече информира, Сираков води преговори с медийния магнат Драган Шолак за спонсорство и се очаква именно позитивна развръзка от тях да е добрата новина за клуба навръх празника в понеделник.