Защитникът на Левски Иван Горанов е оптимист за гостуването на Хайдук, което е в четвъртък от 21:30 часа в Сплит. 

"Отиваме да покажем добра игра и да постигнем добър резултат. Направихме си изводите след реванша в Черна гора. Може би трябва да бъдем малко по-спокойни, защото в първия кръг на всяка цена трябваше да победим и да продължим. Сега трябва да играем нашата игра", коментира левият бек. 

"Няма значение къде е първата среща. Трябва да излезем на терена максимално концентрирани и да не допускаме грешки", каза Горанов.

Попитан какво е казал Спас Русев на играчите при вчерашното му посещение на "Герена", юношата на Левски обясни: "Какво ни каза - си остава в съблекалнята. Каза хубави думи, мотивира ни."

"Работим здраво всеки ден, сплотяваме колектива, за да можем да се разбираме по-добре на терена. С всеки изминал ден става по-добре. Обстановката и атмосферата е доста позитивна в отбора. Всички работим и желаем да постигаме успехи. Вярвам, че ще преодолеем Хайдук", завърши Иван Горанов.

"Мечтаем да играем в групите на Лига Европа. Затова работим и играем, като се надявам това нещо да се случи", амбициран е бившият играч на Берое, Литекс и Локомотив (Пловдив).

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Лига Европа - сезон 2017/2018