Ивелин Попов вкара един от головете и беше доволен от победата на Левски с 3:0 срещу Локомотив (Пловдив) на "Лаута".

„Реакцията ми след гола не бе от най-спортсменските. Имаше дразги преди гола, така реагирах, нищо лично. Това е спорт, това е футбол. Като цяло за мача съм доволен. Развихме хубави, бързи, комбинативни атаки. Другото, което искам да кажа – всеки един неуспех на Левски го приемам твърде лично. Роден съм в България, семейството ми е тук, от Левски са всички. Понякога ми се иска да побеждаваме повече. Всеки неуспех ми тежи много, а успехите са изковани с труд“, каза Попов след мача.

„Добър мач за нашия отбор и се радвам, че победихме. Приятно е да извеждаш колегите, да отбелязваш гол. Трябва да се вижда колко работа се върши отборно в защита. Пропуските... ако мислите, че не ми тежат, на мен ми тежат най-много. Бил съм в трудни ситуации, но съм се изправял. Важното е да можеш да се изправиш“, заяви футболистът.

„Ако гледате мачовете ни през цялата година, мисля, че първите ни полувремена са по-силни или когато допуснем гол в нашата врата. Преди 10 дни срещу Локомотив започнахме да играем, когато ни поведоха с 1:0“, допълни той.

„Станимир Стоилов казваше: Нямате време, трябва да растете бързо. Това го каза 2004 година, когато тренирах с Левски“, разкри Попов.

„Най-важното е да се чистят дълговете, хората, които са в клуба и на терена, да дават всичко от себе си. Клуба да го има. Мога да гарантирам, че отборът ще се раздава, не мога да гарантирам, че ще побеждаваме всеки мач. Само в 1 мач, срещу Берое у дома, не изглеждахме агресивно. Всеки един друг мач сме доминирали и сме давали всичко от себе си“, завърши футболистът.