Един от доскорошните собственици на Левски Иво Тонев коментира изминалия период, в който бе в клуба. От днес Тонев, Николай Иванов и Александър Ангелов предадоха безвъзмездно акциите на новия собственик Спас Русев.

"Едно от най-важните неща, които стояха като задача пред нас, пред Управителния съвет, беше да не допуснем Левски да тръгне по стъпките на един друг клуб. Левски беше изправен пред реална опасност да не получи лиценз.

С усилията на всички съумямхе да получил лиценз и да не се налага в момента да се сдружаваме с други отбори, било то Левски (Долна Баня) или Левски (Карлово), за да се състезаваме в новата "А" група. Един от хората, които най-много помгна в този период, е Георги Иванов. Човек, който работи неуморно и всеотдайно за Левски.

Част от УС бяха Иван и Андрей, които че идват да източват клуба. С основното съдействие и професионализъм на тези хора съумяхме да създадем Левски ТВ, която ще заснеме и всички събития и контроли на отбора. Чисто нов сайт, нова фейсбук страница, изцяло нова визия на онлайн магазина. Отново с тяхно съдействие и финансиране започна да работи фен магазина в Сектор "А".